Naslovna

VANJSKA PROSLAVA BLAGDANA SV. PETRA I PAVLA 01.7.2017.

Dragi Šimićanlke i Šimićani,
Obaviještavam vas da će se vanjska proslava blagdana Svetog Petra i Pavla održati u Šimićima u subotu 01.7.2017. a koja će započeti Svetom misom u 11,00 sati. Poslije Svete mise organizirano je druženje pod šatorom uz okrepu i glazbu.
Pozivam vas da dođete u što većem broju a sve vas iz Popovače i cijele Moslavine upućujemo na dolazak u Šimiće autobusom. Udruga Šimićana je 01.7.2017 organizirala dolazak u Šimiće autobusom koji polazi u 8,00 sati iz Popovače (parkiralište ispred Lonie) uz stajanje u Voloderu i po potrebi uz stajanje u Kutini. Povratak iz Šimića bi bio najkasnije u 19,00 sati ili po dogovoru svih putnika. Svoje mjesto u autobusu možete rezervirati kod Stipe Uremovića (091/564-3258) ili kod Saše Jagarčeca (098/719-940) po vrlo atraktivnoj cijeni od 50,00 kn.
Sve vas srdačno pozdravljam i veselim se susretu sa vama u Šimićima.
Pero Radman

Posjete Sadržajima : 208227