gototopgototop
 

Udruga Šimićana

Udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini


Udruga Šimićana je udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini,tj Udruženje nas Šimićana i svih koji volimo svoju djedovinu i očevinu i da istu zaštitimo od daljnje devastacije i ishodujemo svoja prava za povratak u naše selo Šimiće.

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Naslovna


VAŽNE OBAVIJESTI

E-mail Ispis
Dragi Šimićanke i Šimićani,
Obavijsštavam vas da na žalost svih Šimićana koji su planirali doći ove godine u Šimiće, odlukom našega župnika, neće biti polnoćke u Šimićima. U skladu sa tom Odlukom i Udruga Šimićana ove godine neće organizirati tradicionalno druženje poslije polnoćne mise u Domu Šimići. Ovom prigodom Udruga Šimićana iznosi svoje neslaganje sa Odlukom našeg župnika kojem ovo nije prvi put da ovakve i slične Odluke donosi bez konzultacija sa bilo kome u našoj župi. Polnoćna misa se u našoj crkvi služi od 1930. godine svake godine osim u uvjetima kada su Šimićani bili protjerani i kada nije bilo moguće doći u Šimiće. Nama Šimićanima koji smo protjerani sa svojih ognjišta nije nikako prihvatljivo da nam danas kada, hvala bogu, možemo doći u Šimiće, nismo u mogućnosti dočekati Isusovo porođenje u svojoj crkvi. Ove godine biće nas Šimićana na polnočkama u cijelom svijetu i ja svima vama u ime Udruge Šimićana želim sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješmu Novu godinu.
Koristim prigodu da vas obavijestim da prijave za druženje Šimićana u Osekovu (kraj Popovače) idu prema planu i da imamo prijavljeno preko 100 gostiju. Podsjećam vas da se prijaviti za dolazak na druženje Šimićana možete najkasnije 26.12.2017 (Sveti Stjepan) jer u srijedu 27.12.2017. moramo sve definirati sa cateringom koji će nam 29.12. pružati ugostiteljske usluge. Pozivam sve vas koji se još niste prijavili da isto učinite što prije. Garantiramo odličnu zabavu i druženje. Također, prema ranijim obavijestima, 29.12. u 17,00 sati u crkvi Osekovo naš biskup služit će svetu misu.
Veselim se skorom susretu sa vama.
Srdačan pozdrav ma gdje bili.
Pero Radman 
 

Sjedište Udruge

Udruga Šimićana
Šimići bb
78216 Potkozarje
Bosna i Hercegovina

Kontakti

Za kontaktiranje administratora,predsjednika ili
zamjenika predsjednika koristite kontakt formular.

Kontakt formular

Uplata INFO

Poštovani ukoliko želite uplatiti sredstva na račun Udruge na linku ispod možete naći upute.

Statistika stranice

Članova : 137
Sadržaj : 213
Web Linkovi : 5
Posjete Sadržajima : 209998