Naslovna

VAŽNE OBAVIJESTI

Dragi Šimićanke i Šimićani,
Obavijsštavam vas da na žalost svih Šimićana koji su planirali doći ove godine u Šimiće, odlukom našega župnika, neće biti polnoćke u Šimićima. U skladu sa tom Odlukom i Udruga Šimićana ove godine neće organizirati tradicionalno druženje poslije polnoćne mise u Domu Šimići. Ovom prigodom Udruga Šimićana iznosi svoje neslaganje sa Odlukom našeg župnika kojem ovo nije prvi put da ovakve i slične Odluke donosi bez konzultacija sa bilo kome u našoj župi. Polnoćna misa se u našoj crkvi služi od 1930. godine svake godine osim u uvjetima kada su Šimićani bili protjerani i kada nije bilo moguće doći u Šimiće. Nama Šimićanima koji smo protjerani sa svojih ognjišta nije nikako prihvatljivo da nam danas kada, hvala bogu, možemo doći u Šimiće, nismo u mogućnosti dočekati Isusovo porođenje u svojoj crkvi. Ove godine biće nas Šimićana na polnočkama u cijelom svijetu i ja svima vama u ime Udruge Šimićana želim sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješmu Novu godinu.
Koristim prigodu da vas obavijestim da prijave za druženje Šimićana u Osekovu (kraj Popovače) idu prema planu i da imamo prijavljeno preko 100 gostiju. Podsjećam vas da se prijaviti za dolazak na druženje Šimićana možete najkasnije 26.12.2017 (Sveti Stjepan) jer u srijedu 27.12.2017. moramo sve definirati sa cateringom koji će nam 29.12. pružati ugostiteljske usluge. Pozivam sve vas koji se još niste prijavili da isto učinite što prije. Garantiramo odličnu zabavu i druženje. Također, prema ranijim obavijestima, 29.12. u 17,00 sati u crkvi Osekovo naš biskup služit će svetu misu.
Veselim se skorom susretu sa vama.
Srdačan pozdrav ma gdje bili.
Pero Radman

Posjete Sadržajima : 199076