gototopgototop
 

Udruga Šimićana

Udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini


Udruga Šimićana je udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini,tj Udruženje nas Šimićana i svih koji volimo svoju djedovinu i očevinu i da istu zaštitimo od daljnje devastacije i ishodujemo svoja prava za povratak u naše selo Šimiće.

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Naslovna


Druženje Šimićana, Osekovo 29.12.2017.

E-mail Ispis
Dragi Šimićanke i Šimićani,
Svima vama želim sretnu i uspješnu Novu godinu, puno zdravlja i sve najbolje.
Sveta misa i druženje u Osekovu je bila još jedna prigoda da se okupimo u velikom broju. Zahvaljujem biskupu Komarici koji nam je svojim obraćanjima na Svetoj misi i u Domu Osekovo uljepšao naše druženje. Zahvaljujem se gradonačelniku grada Popovača g. Miškoviću na pomoći i podršci, Ivanu Zebi iz Ureda za hrvate izvan RH, župniku župe Osekovo, Frani Piploviću i nama dragim gostima iz Udruga sa područja Banjalučke biskupije. Posebno se zahvaljujem Stipi i Jadranki Mišković, Ivici Radman, Milanu Tutiću, Franji Radman i Albertu Radman na uloženom trudu i vremenu u organizaciji ovoga druženja. Bez ovih i ovakvih ljudi i u budućnosti neće biti ovakvih susreta.
Vjerujem da se uskoro vidimo ponovo na nekom novom druženju gdje će nas biti još više.
Evo i nekoliko informacija oko završetka poda u našoj crkvi u Šimićima. Planirani završetak smo morali odgoditi do proljeća zbog niskih temperatura. Kamen je pripremljen treba ga još samo postaviti. Već sam vam pisao da smo imali 4 ponude te da smo izabrali najpovoljniju izvođača Kamen iz Bihaća u visini od 28.000 KM. Uplatili smo avans u visini 16.000 KM. Udruga treba još platiti 6.000 KM a 6.000 KM će platiti biskupija po završetku radova. Mi na računu više nemamo novaca. Zbog sponzora na druženju u Osekovu smo uštedili 1.300 KM. Ovih dana za pod u crkvi smo dobili donaciju 650 eura (cca 1.260 KM) od Bijelić Filip-Piljo 200 eura, Bijelić Niko iz Koelna 200 eura, Bijelić Željko iz Koelna 200 eura i Šikljan Jelenko 50 eura. Svima njima se zahvaljujemo na donacijama. Ostaje nam još za skupiti cca 3.500 KM pa i ovu prigodu koristim da pozovem sve vas koji još niste da se uključite u ovaj projekat.
Sve vas srdačno pozdravljam.
Pero Radman
 

Sjedište Udruge

Udruga Šimićana
Šimići bb
78216 Potkozarje
Bosna i Hercegovina

Kontakti

Za kontaktiranje administratora,predsjednika ili
zamjenika predsjednika koristite kontakt formular.

Kontakt formular

Uplata INFO

Poštovani ukoliko želite uplatiti sredstva na račun Udruge na linku ispod možete naći upute.

Statistika stranice

Članova : 151
Sadržaj : 213
Web Linkovi : 5
Posjete Sadržajima : 211492