Naslovna

Vanjska proslava blagdana Sv. Petra i Pavla, 30.6.2018.

Dragi Šimićanke i Šimićani,
Obaviještavam vas da će se vanjska proslava blagdana Sv. Petra i Pavla održati u Šimićima u subotu 30.6.2018. Slavlje će započeti Svetom misom u 11,00 sati a druženje će se nastaviti poslije Svete mise. Svi ste pozvani a do tog dana očekujemo da će biti završen i pod u crkvi.
Organizirali smo dolazak 2 autobusa. Jedan autobus ide iz Popovače (donacija grada Popovače) pa preko Volodera i Kutine u Šimiće a drugi autobus ide iz Križa (donacija općine Križ) i ide preko Popovače u Šimiće. Požurite sa svojim prijavama jer je broj mjesta u autobusima ograničen a prijevoz je za prvih cca 100 zainteresiranih besplatan.
Prijaviti se možete kod Stipe Uremovića (+385 99 190 7891 ili + 385 91 564 3258) za autobus koji kreće iz Popovače i kod Slavka Grgića (+385 92 349 5591) za autobus koji kreće iz Križa.
Srdačno vas pozdravljam i vidimo se u Šimićima.
Pero Radman

Posjete Sadržajima : 199070