gototopgototop
 

Udruga Šimićana

Udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini


Udruga Šimićana je udruženje građana za razvoj ruralne i ekološke zajednice u Bosni i Hercegovini,tj Udruženje nas Šimićana i svih koji volimo svoju djedovinu i očevinu i da istu zaštitimo od daljnje devastacije i ishodujemo svoja prava za povratak u naše selo Šimiće.

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Naslovna Udruga INFO Javni Pozivi

Javni Pozivi
Obavijesti i pozivi na događanja vezana za Udrugu i rodni kraj,npr. proslave,sastanke i sl.

Druženje Šimićana i dobrotvorna zabava

E-mail Ispis
Poštovane Šimićanke, Šimićani i svi ljudi dobre volje.

U tijeku je inicijativa da se 17.12.2016 održi druženje Šimićana i dobrotvorna zabava u svrhu prikupljanja sredstava za obnovu Crkve sv. Petra i Pavla u Šimićima.

Druženje će se održati 17.12.2016 u Voloderu, a započeto u 17:00 svetom misom u Voloderskoj crkvi koju će predvoditi svećenik iz Šimića don Anđelo Bartulica, a nakon toga večerom i zabavnim programom u Pučkom domu u Voloderu.

Ovim putem vas pozivam da se odazovete u Što većem broju i dođete vidjeti svoje nekadašnje prijatelje, susjede i rodbinu i proveselite se kao nekada na igrankama koje su se održavale u Šimićima.

Cijena ulaznice: 70 kn, djeca do 12 godina besplatno.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do 5.12.2016 i rezervirate mjesto.

Rezervacije možete izvršiti kod
Stipo Uremović - Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript - +385(0)99/190-7891
Saša Jagarčec - Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript - +385(0)98/719-940
 

USKLAĐIVANJE GRUNTOVNICE I KATASTRA

E-mail Ispis
Dragi Šimićanke i Šimićani,
Obaviještavam vas da u prostorija Mjesne zajednice Ivanjska radi Komisija za usklađivanje Gruntovnice i katastra za KO Šimići.
Molim vas da u sljedećih mjesec dana se organizirate i odete u Ivanjsku predati zahtjev za usklađivanje bez obzira ko je stvarni upisani vlasnik zemljišta i bez obzira da li ste proveli ostavinsku raspravu.

Potrebno je dokazati određeno srodstvo sa stvarno upisanim vlasnikom i bilo bi dobro da sa sobom donesete bilo kakav Izvod iz kojeg se vidi vlasništvo vaše ili nekoga iz vaše obitelji.
Srdačan pozdrav svima ma gdje bili.
Pero Radman
 

DRUŽENJE BISTRIČANA 27.08.2016.

E-mail Ispis
Dragi Šimićanke i Šimićani,
Obaviještavam vas da će se druženje Bistričana održati, kao i svih ovih godina, u zadnjoj suboti ovoga mjeseca (27.8.2016.) u Bistrici. Druženje ćemo započeti svetom misom u 11,00 sati sa našim novim župnikom i nadam se i sa našim župnikom iz Bistrice Franjom Radman. Poslije svete mise nastavit ćemo druženje ispod šatora uz glazbu i okrepu.
Pozivam sve Šimićane koji su u mogućnosti taj dan doći u Šimiće-Bistricu da nam se pridruže.
Srdačan pozdrav svima.
Pero Radman
 

BLAGDAN SVETOG PETRA I PAVLA 2016.

E-mail Ispis
Dragi Simicanke i Simicani,
Sve vas srdacno pozdravljam i zelim vam svako dobro. Ovom prigodom zelim vas obavijestiti i podsjetiti na nase blagdane u nasim Simicima koje cemo zajedno slaviti ovo ljeto. Protekle subote u Micijama proslavili smo blagdan Svetoga Ante. Ja na zalost nisam bio taj dan u Micijama ali svi izvjestaji govore da je bilo prekrasno. Pozivam nase Micijase da se jave i posalju nesto slika i zapisa sa svecanosti.
Sve vas obavijestavam i pozivam da nam se pridruzite na misnim slavljima i druzenju:
- 24.6. blagdan Svetoga Ive u Uzarima na Svetoj misi u 11,00 sati i zajednickom druzenju poslije mise
- 29.6. blagdan Svetog Petra i Pavla u Simicima na Svetoj misi u 11,00 sati
- 02.7. blagdan Svetog Petra i Pavla u Simicima (VANJSKA PROSLAVA) na Svetoj misi u 11,00 sati i zajednickom druzenju poslije svete mise
O rasporedu i datumima proslave ostalih blagdana ovoga ljeta cemo vas naknadno izvjestiti.
Na kraju evo nekoliko informacija o radu Udruge Simicana:
-  u zadnjih mjesec dana prisustvovali smo na nekoliko sastanaka u organizaciji raznih institucija na temu obnove, izgradnje infrastrukture i povratka
- po cetvrti put natjecali smo se za sredstva Hrvatskog ureda za pomoc hrvatima izvan RH kojima bismo uredili pod u nasoj zupnoj crkvi (nadamo se da cemo ovaj put uspjeti)
- u tijeku su dodatna prikupljanja informacija u svezi obnove imovine u Simicima za sve vas koji ste, poslije nasega poziva, predali svoje zahtjeve. Pozivamo vas da sve dodatno sto ce vas traziti posaljete u zadanim rokovima
-  organiziramo, po zaseocima, ciscenje puteva i okucnica. Pozivam sve clanove Upravnog odbora da u svojim zaseocima organiziraju ovu akciju
Veselim se susretu sa vama na nekom od nasih nadolazecih blagdana, zelim vam sve najbolje i srdacno vas pozdravljam. I naravno zelim vam sretan put u nase Simice.
Pero Radman
 

DRUŽENJE BISTRIČANA 29.08.2015.

E-mail Ispis
Dragi Šimićanke i Šimićani,
Polako se primiče kraj ovom ljetu u kome su uglavnom vladale "pasje" vrućine kao što je upravo i ovih dana u Šimićim. Vidjet ćemo što će ostati od ljetine.
Lijepo smo proslavili sve naše Šimićanske blagdane a vjerujem da će isto tako lijepo biti i na blagdanima koji su ispred nas (Rokovo, Mala Gospa, Miolj,....)
Zahvaljujem se svima vama koji ste svojim dolaskom ali i svojim mislima vi koji niste mogli doći u Šimiće, svako na svoj način, sudjelovali u oživljavanju i sačuvanju naših Šimića.
Sve vas pozivam da 29.08.2015. dođete na druženje u Bistricu. Druženje ćemo započeti u 11,00 sati svetom misom koju će predvoditi naš novi župnik Ante Pelivan. Poslije svete mise svi ćemo se zabaviti i okrijepiti.
Koristim prigodu da vas obavijestim da naš dosadašnji župnik Predrag Ivandić odlazi na službu u drugu Župu i također koristim prigodu da se Predragu zahvalim za sve što je napravio za naše Šimiće na čemu smo mu svi zahvalni. Želimo mu puno sreće i uspjeha na njegovom svetom putu.
Svako dobro i puno pozdrava svima vama ma gdje bili u ovom trenutku.
Pero Radman
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 8

Uplata INFO

Poštovani ukoliko želite uplatiti sredstva na račun Udruge na linku ispod možete naći upute.

Prijava

Reklame

Prisutni

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

Sjedište Udruge

Udruga Šimićana
Šimići bb
78216 Potkozarje
Bosna i Hercegovina

Kontakti

Za kontaktiranje administratora,predsjednika ili
zamjenika predsjednika koristite kontakt formular.

Kontakt formular

Uplata INFO

Poštovani ukoliko želite uplatiti sredstva na račun Udruge na linku ispod možete naći upute.

Statistika stranice

Članova : 151
Sadržaj : 213
Web Linkovi : 5
Posjete Sadržajima : 211505